Måndagsbommarna i Juni och Juli

Här följer lite info om hur Måndagsbommarna kommer att ordnas nu i Juni och Juli månad när man enligt nya direktiv får samlas upp till 50 personer på samma ställe.

Vi kommer att ordna ”normala” Måndagsbommar på Måndagar 18:00 då främst tänkt för juniorer och nybörjare samt deras föräldrar. Vi kommer att ha några ledare på plats för att ge nybörjarskolning och vi kommer att ha vanlig EMIT stämpling och -tidtagning. Icke-nybörjare får såklart också komma på dessa ”normala” Måndagsbommar men alla måste se till att vi inte är mer än 50 personer och att alla undviker trängsel samt att undvika närkontakt vid starten & målet samt vid kontrollerna ute i skogen.
Den som hör till några av riskrupperna eller annars inte vill eller kan komma och springa på Måndagar kl 18 kan precis som hittills i vår ladda ner kartan från hemsidan eller ta en karta ur blåa lådan och fara ut och orientera när det bäst passar en själv.
OBS! Kartorna kommer att bli tillgängliga för nerladdning från
https://malaxif.idrott.fi/orientering/traningar/mandagsbommen/ först från tisdag morgon (eller ev sent måndag kväll) efter den ”normala” Måndagsbommen tagit slut.
Kontrollerna kommer oftast att plockas in på söndag eftermiddag så om man vill springa på söndag bör man starta från morgonen för att vara säker på att kontrollerna finns kvar.
Man stämplar inte vid kontrollerna även om det vissa gånger på vissa kontroller finns en EMIT stämpel som inte plockats in och om man vill ta tid så tar man tid med egen klocka precis som hittills i vår.

Vi hoppas att alla, precis som tidigare fyller i sitt deltagande via resultatformuläret så att vi kan se hur många som deltagit.

Kategorier:
Allmänt Orientering