Pojkar 2011

Välkommen till P11 lagets sida!


Mellersta raden från vänster:
Theodor Pentilä, Leo Granbäck, Liam Bärdén, Alex Lundfors, Måns Cederberg, Hugo Högbacka, Zacharias Aspö, Leo Asp, Alvin Forsman, Elvis Råholm, Elias Manninen
Färmre raden från vänster:
Sindre Ramstedt, Leon Åkerback, Edvin Mäkelä, Levi Tast, Elton Udd, Luie Nordström, Marius Krooks, Kim Smedback, Ivar Ström, Vilmer Nylund, Vidar Björndahl, Adin Halilic
På bilden saknas:
Kevin Nygårdas, Bogi Van Der Rijt
Ledare från vänster:
Anu Lundfors, Jonas Nylund, Jonas Granbäck, Mika Pentilä, Christoffer Nordström, Artturi Mäkelä

Pojkar födda 2011 består i år av 25st spelare dvs. två fler än förra säsongen då vi har fått med två nya pojkar från Sundom vilket vi är mycket glada över. Det här blir andra säsongen med 8-manna spelsystem och vartefter börjar fokus på träningarna alltmer vara på lagspel och positionering även om tekniska och individuella egenskaper ännu är viktiga i denna ålder.
I laget har vi fem stycken pojkar födda 2010 som tränar med gruppen och det innebär att vi behöver ha lag anmälda i olika åldersklasser så alla ska få spela matcher. Vi deltar med ett lag i Juniorcupen och två lag i distriktsserien, ett lag för 2011 födda och det andra laget för 2010 födda.
Höjdpunkterna på sommaren är cuperna och som de tidigare åren deltar vi i Wasa Footballcup och Norrvalla Cup. Och i år kommer vi även oss i väg på en cup utomlands efter att vi blivit stoppade av corona de senaste två åren. Vi hoppas skapa fina fotbollsminnen och har två lag anmälda till Umeå Fotbollsfestival.

Matchprogram distriksserien pojkar 11 division 2
Matchprogram distriksserien pojkar 12 division 4

Kontakt:
Lagledare Anu Lundfors
E-post: p2011@malaxif.fi
Tfn. 044 – 527 1889