Friidrotts träningar 2019-2020

Inför den kommande friidrottssäsongen har vi gjort nya planer för våra träningsgrupper och -upplägg. Fram till nu har grupperna varit uppdelade i två grupper, knattar som är 9 år och yngre, och juniorer som är 10 år och äldre. Eftersom antalet aktiva inom friidrotten ökat under de senaste åren kommer vi att utöka träningsgruppernas antal till tre.

Knattefriidrott på löpbana
De nya träningsgrupperna är följande
 • Grupp 1
  2009 och tidigare födda – ca 25 st
  Inleder sina träningar i November, en ledd träning i veckan. Efter nyår två ledda träningar i veckan. Här hittar du gruppens träningstider fram till jul 2019.
 • Grupp 2
  2010-2011 födda – ca 20 st

  Inleder sina träningar efter nyår med en ledd träning i veckan. Då utomhussäsongen kör igång blir det två ledda träningar i veckan
 • Grupp 3
  2012-2014 födda – ca 20-25 st

  Inleder sina träningar efter sportlov med en ledd träning i veckan
Namntävling

Tidigare har grupperna haft namnet juniorgruppen och knattegruppen, nu då vi är tre grupper så behöver vi nya namn på våra grupper. Vi kallar dem i nuläget för grupp 1, 2 och 3. Vi vill att de aktiva skall komma med förslag på vad de vill att gruppen skall heta. Bland de inkomna förslagen väljer tränarna ut tre namnförslag för varje grupp som går vidare till en omröstning, där ni aktiva själv röstar på det förslag ni tycker är bäst. De aktiva kan bara ge namnförslag för den grupp de själva tillhör och man kan endast ge ett namnförslag, inte flera.

Ge ditt namnförslag här

Priser: De som gett de vinnande förslagen vinner ett 15€ presentkort till XXL. Bland alla övriga som gett namnförslag lottar vi ut 3 stycken presentkort på 15€ till XXL. 

Kategorier:
Allmänt Friidrott