Registrera dig som medlem i Malax IF via Suomisport

Malax IF har tagit i bruk ett nytt medlemsregister, Suomisport. De flesta av våra sektioner använder redan Suomisport i sin verksamhet för licensköp, kommunikation eller träningsanmälan.

HUR SKALL JAG TA I BRUK SUOMISPORT?

För att registrera dig som medlem i Malax IF behöver du ett Suomisport konto. Om man inte redan har ett konto så kan man skapa ett konto här:

Suomisport.fi

Alternativt kan man ladda ned Suomisports mobilapp här via:

En banner med texten Download on the App Store

Har du redan ett konto från tidigare kan du fortsätta från punkt 3 nedanför.

Beställ inloggningskoden till antingen din telefon eller din e-post. Efter att du beställt koden får du ett svarsmeddelande med en sexsiffrig inloggningskod. Skriv koden du fått i nummerfältet på skärmen.

1. Skapa ditt konto

Skapa först ett Sportkonto till dig själv (som vårdnadshavare) efter att du matat in koden och loggat in i tjänsten. Följande personuppgifter krävs för ditt Sportkonto: språk, namn, personbeteckning, nationalitet, telefonnummer, e-postadress, adress och land. 

Det tar några minuter att skapa kontot och uppgifterna behöver matas in bara en gång.

Du kommer i fortsättningen in på ditt Sportkonto genom att skicka dig själv en inloggningskod (inget lösenord behövs) eller genom att använda den smidiga mobilapplikationen.

2. Registrera dina barn

Ifall du är vårdnadshavare så skapar du till följande ett konto för vart och ett av dina barn genom att på suomisport.fi i menyn uppe till höger (tre streck) välja alternativet ”Lägg till underhållsberättigad”. Observera att funktionen “lägg till underhållsberättigad” inte ännu finns i mobilapplikationen, utan du skall göra det via webbläsaren.

3. Registrera dig som medlem i Malax IF

Efter att du har aktiverat ditt konto, eller om du redan har ett konto, klickar du på den här länken:

Registrera dig som medlem i Malax IF

Du skall upprepa samma sak för samtliga dina underhållsberättigade för att de skall registreras som medlemmar.

Registrera dig senast 6.11.

Vi önskar att du går in och registrerar dig (samt dina barn) som medlem i Malax IF så snabbt som möjligt men senast 6 november. Den här medlemsregistreringen gäller alla, så väl nuvarande medlemmar, ständiga medlemmar som nya medlemmar. Tack!

Flera vårdnadshavare

Om flera vårdnadshavare vill kunna hantera barnets uppgifter lägger man till den andra vårdnadshavaren via suomisports webbsidor, det fungerar inte via mobilappen. För att lägga till behörighet till den andra vårdnadshavaren följ följande steg.

1. Båda vårdnadshavarna behöver ha ett suomisport konto.
2. Vårdnadshavaren som registrerat spelaren loggar in på suomisport.fi
3. Välj spelare under rubriken UNDERHÅLLSBERÄTTIGADE
4. Välj redigera uppgifter
5. Välj + lägg till vårdnadshavare

Kategorier:
Allmänt Fotboll Friidrott Futsal Ishockey Orientering Skidor