Träning i Botniahallen 5.1.

Friidrotten har träning i Botniahallen lördag 5.1. kl 11-13. Träningen hör ihop med samarbetsprojektet mellan MIF, Fyren, VIS och VOM, så deltagare från alla föreningar lär dyka upp. Träningen är tänkt för åldersgruppen 10-13 år. För tillfället är det 10 st anmälda från Malax IF, totalt blir det ca 30 idrottare som deltar i träningen.

Det ordnas busstransport till träningen, bussen startar kl 9.45 från Korsnäs och är ca 10.15 i Malax vid Berndts bildelar. Kom i god tid.

Bussen och träningen finansieras av samarbetsprojektet och deltagande är gratis. Man skriver sitt namn på en lista i Botniahallens kassa då man kommer fram.

I Botniahallen träffas vi vid stavhoppsmadrassen kl 11 efter att vi bytt om. Träningen inleds med gemensam uppvärmning för hela gänget och sedan delas vi upp i två grupper, den ena far till höjdhoppsträning och den andra till sprintträning. Vi tränar ca en halvtimme och sen byter grupperna om till den andra grenen. Träningen avslutas med gemensam nerjogg och stretching.

Ät ett ordentligt morgonmål före träningen och ta även med ett ordentligt mellanmål så att ni får i er ordentligt med energi efter träningen.

Hemfärd efter träningen ca 13.15 från Botniahallen.


Kategorier:
Friidrott