Skidträningar och tävlingar 2020-2021

Från och med oktober är det skidträningar på onsdagar klockan 18.30 – 19.30. Kläder enligt väder och skidstavar med under barmarkssäsongen! Mer info om plats osv. via vår whatsapp grupp.

Kom inte till träningen om du har minsta lilla förkylningssymptom! Vi tränar i mindre grupper utomhus och beaktar Covid-19 rekommendationer och restriktioner.

WhatsApp-grupp

Meddela ditt telefonnummer till Johanna Becker, Hannu  Riiki eller Nina Dahl-Tallgren så blir du tillsatt i gruppen. I gruppen fås  information om träningar, tävlingar och annat som är på gång.  

Facebook: Pixne skidspår 

Gilla och få uppdateringar kring snö- och spårläget.
https://www.facebook.com/pixneskidspar

Klubbtävlingar

Då snön fallit eller då snökanonerna jobbat ihop ett spår börjar skidföreningens klubbtävlingar. Klubbtävlingarna är  lättsamma och roliga, alla får pris och oftast är det saftglaset och mockarutan efteråt som är viktigast.  

Skidläger

11-13.12 ordnas skidläger i Piispala, mat och logi ingår i priset och brukar nästan vara årets höjdpunkt för både barn  och vuxna. Covid -19 situationen tas i beaktande och restriktioner och rekommendationer efterföljs. Mer info på kommande. 

Julkalendrar

Inför julen säljer föreningen julkalendrar 5st/barn. Fler om man vill. Info kommer. 

Säsongsavgift

Säsongsavgiften 40€ / junior, har man fler än ett barn så är andra barnet 30€ , tredje 20€ osv.  

I säsongsavgiften ingår försäkringar, deltagaravgifter, transporter m.m. Även möjligt att få ner säsongsavgiften  med t.o.m. hela beloppet med Ullmax-försäljningen.

Kategorier:
Allmänt Skidor