Måndagsbommen Vägvik simstrand 15.6 och hela veckan

Nu imorron 15,6 och hela nästa vecka är det dags för Måndagsbommen vid Vägvik simstrand, Petalax

Precis som förra veckan ordnar vi ”normal” Måndagsbom på Måndag 18:00 då främst tänkt för Juniorer och Nybörjare samt deras föräldrar. Vi kommer att ha ledare på plats för att ge nybörjarskolning och vi kommer att ha vanlig EMIT -tidtagning.
Seniorer och icke-nybörjare får såklart också komma på dessa ”normala” Måndagsbommar men vi måste se till att vi inte är mer än 50 personer och att alla undviker trängsel vid starten & målet samt vid kontrollerna ute i skogen.

Den som hör till några av riskrupperna eller annars inte vill eller kan komma och springa på Måndagar kl 18 kan precis som hittills i vår ladda ner kartan från hemsidan eller ta en karta ur lådan och fara ut och orientera när det bäst passar en själv.
OBS! Kartorna kommer att bli tillgängliga för nerladdning först på måndag ca kl 19:30 via Malax IFs hemsida: https://malaxif.idrott.fi/orientering/traningar/mandagsbommen/
Man stämplar inte vid kontrollerna även om det vissa gånger på vissa kontroller finns en EMIT stämpel som inte plockats in och om man vill ta tid så tar man tid med egen klocka precis som hittills i vår.

Vi hoppas att alla, precis som tidigare fyller i sitt deltagande via resultatformuläret på nätet så att vi kan se hur många som deltagit. Tack!

Banlängderna: A: 5,4km, B: 4,3km, C:3,3km , D: 2,5km, E: 1,6km

Fin-fina nybörjarbanor och blir de för varmt e de bara att hoppa i sjön vid simstranden, Alla med!

mvh,
Orienteringssektionen

Kategorier:
Allmänt Orientering